top of page
IMG_9909.JPG

Time travel along the medieval city wall of Budapest

What was the „Witch tower” famous for. Shooting is was that time not just for fun, but it was cumpolsory to do.  It turns out, where the shooting gallery and the baroque style palace stook, what gave home for ill soldiers, where opened the luxury bordels where is today a little quiet street.  

These questions and many others will be answered if you join my tour. 

Holiday Presents

Ajándékutalvány 

Közeleg a karácsony, évforduló, névnap vagy születésnap és szeretnéd maradandó ajándékkal meglepni szeretteidet, barátaidat vagy kollegáidat? Tanácstalan vagy és kifogytál az időből is? Ajándékozz élményt, egy városnéző sétát! Ajándék sétautalványainkat a megajándékozott bármelyik magyar nyelvű programunkon szabadon felhasználhatja a vásárlás időpontjától számított 6 hónapon belül.  Az utalvány értéke:  4100 Ft.

Sétautalvány megrendelése:

Az ajándékutalvány megrendelhető emailben (brigi@webudapest.com) vagy a lenti  megrendelés gombra kattintva az űrlap kitöltésével.  

Megrendelésed után felvesszük veled a kapcsolatot, elküldjük az átutaláshoz szükséges információkat. Az utalvány összegének kifizetése után, a sétajegyet elküldjük az emailcímedre, melyet kinyomtathatod vagy akár online is továbbíthatod a megajándékozottnak.

Az ajándékozott az utalványt az alábbi módon válthatja be:

  • Az utalvány beváltásához mindenképpen szükséges a sétára előzetesen regisztrálni. A facebook oldalunkon, weblapunkon megnézi sétaválasztékunkat, ott találja a részleteket, séta leírásokat, indulási időpontokat illetve találkozópontokat is. A kiválasztott sétára regisztrál a jelentkezési űrlap segítségével, ahol a fizetési feltételeknél a „Ajándék utalvánnyal rendelkezem” pontot választja ki.

  • Ha még valaki szeretne hozzá csatlakozni, akkor regisztráljon ő is a kiválasztott sétára a séta jelentkezési űrlap segítségével.

  • Ha kérdésed van, keress minket bátran a megadott elérhetőségeinken!

bottom of page